Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Catering Frölunda

Beställ Catering i Frölunda

På bröllopsfesten, grillfesten på landet, mottagning för födelsedag, begravning, studenten eller en underbar matfest. På cateringbyc finns det inget vi inte klarar av. Därför skall du välj oss när du söker personligt lagad, underbar god catering i Göteborg. Få hjälp med planering och genomförande av hela evenemang eller organisera själv och få leverans av god cateringmat! Färska råvaror, hög kvalité och genuint intresse för smakkombinationer – detta är det mest grundläggande inom alla kokkonst med framgång. På CateringbyC gör vi det ganska enkelt för oss. All vår mat lagas med råvaror av högsta klass och med allra största omsorg. Främst för vår egna stolthet & för din.

Är det fest pågång? Har ni sagt ja till varandra och ni planerar bröllop eller finns det en tonåring i hemmet som ska ta studenten? Då kan vi ordna catering mat för din tillställning och du kan vara säker på att  vi levererar endast det bästa resultatet.

Låt oss lösa med maten. Så får du ägna dig åt roligare saker medan vi gör det vi kan bäst. Vår flexibilitet är av största vikt och vi lyssnar gärna på era behov samtidigt som vi tillsammans skräddarsyr menyn utefter festen. Du kan därför beställa alltifrån den klassiska smörgåstårtan, buffé, mingelmat och tårtor, vad du än önskar att servera på din fest eller tillställning. Givetvis är vi experter på allergier samt specialkost.

Prisvärd Catering i Göteborg med omnejd  

Vi är en cateringfirma som erbjuder prisvärda och välsmakande bufféer i Göteborg. Som exempel så har vi många spännande teman att välja bland, Spansk Tapas buffé, Italiensk buffé eller Cajun buffé. Eller varför inte satsa på en välsmakande Laxbuffé?

 Därför skall du låta oss leverera goda och prisvärda bufféer till både privatpersoner och företag i hela Göteborg och Frölunda. Eftersom vi lovar mat av högsta kvalitet som kommer att falla alla i smaken. Vi kan även leverera välsmakande vegetariska alternativ.

Om du planerar ett större evenemang kan du med fördel begära en offert på din buffé.

Eftersom med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! 

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Huvudrätter

Lyxiga huvudrätter för både vardag och fest med kött, fisk, fågel, skaldjur och vegetariskt. Hos oss får du massor av förslag på huvudrätter till en lyckad festen!

Bufféer

En härlig buffé med massor av plockmat är den perfekta festmaten. Bjuder du på både kött, fisk och vegetariska rätter hittar alla gäster garanterat sina favoriter. Testa våra uppskattade och proffsiga buffé och lyxa till festen & middagen.