Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Catering Göteborg

Beställ Catering i Göteborg

Ska du ha fest och vet inte vad du ska bjuda på? Eller skall du ha företagsevent? Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! Vi vet hur viktig del middagen är när det nalkas fest och firande. Vi har levererat cateringmat i över 10 år och för oss är det viktigt att ni får njuta av god och vällagad mat under festen eller firandet.

På Cateringbyc,  Göteborg catering gör vi god mat till allt ifrån konferenser, bröllop, plockmat och middagar. Ska ni gifta er och ställa till med bröllop eller företagsfest? Låt oss anordna och arrangera hela festen eller ditt bröllop. stort eller litet, det finns inget vi inte har gjort och vår erfarenhet är gedigen av helt vanliga, ytterst ovanliga, stora och små evenemang och matkalas. Våra kockar och kallskänkor är beredda att ta vid precis där du inte hinner, orkar eller vill. För oss är matlagning inte enbart ett yrke, det är vår passion och strävan att alltid ge det yttersta för våra kunder. Göteborg catering gör vi alla våra evenemang, middagar och fester enkelt för oss och för Er. Vi ser alltid till att all mat lagas från grunden, med råvaror av högsta klass och med största omsorg. Du skall därför välj oss när du ska beställa catering. Vi är redo att hjälpa till med porslin, glas, bestick och allt annat nödvändig för en lyckad matkalas. Om du vill få maten utkörd till dörren, ser våra chafförer till att maten levereras i god tid innan gästerna anländer.

Hos oss kan Du beställa alltifrån den klassiska smörgåstårtan, buffé, mingelmat och tårtor, vad du än önskar att servera på din fest eller tillställning. Givetvis är vi experter på allergier samt specialkost.

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! 

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Huvudrätter

Lyxiga huvudrätter för både vardag och fest med kött, fisk, fågel, skaldjur och vegetariskt. Hos oss får du massor av förslag på huvudrätter till en lyckad festen!

Bufféer

En härlig buffé med massor av plockmat är den perfekta festmaten. Bjuder du på både kött, fisk och vegetariska rätter hittar alla gäster garanterat sina favoriter. Testa våra uppskattade och proffsiga buffé och lyxa till festen & middagen.