Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Catering Hisingen

Beställ Catering Hisingen

På bröllopsfesten, grillfesten på landet, mottagning för födelsedag, begravning, studenten eller en underbar matfest. På cateringbyc finns det inget vi inte klarar av. Välj oss när du söker personligt lagad, underbar god catering i Göteborg. Få hjälp med planering och genomförande av hela evenemang eller organisera själv och få leverans av god cateringmat!

 Få hjälp med planering och genomförande av hela evenemang eller organisera själv och få leverans av god cateringmat på Hisingen Göteborg! Färska råvaror, hög kvalité och genuint intresse för smakkombinationer – detta är det mest grundläggande inom alla kokkonst med framgång. På CateringbyC gör vi det ganska enkelt för oss och för Er. All vår mat lagas med råvaror av högsta klass och med allra största omsorg. 

Har ni sagt ja till varandra och ni planerar bröllop eller finns det en tonåring i hemmet som ska ta studenten? Då kan vi ordna catering för din tillställning och du kan vara säker på att  vi levererar endast det bästa resultatet.

Låt oss sköta maten och därmed lyfta stressen ifrån dina axlar så du får tid till dekoration och annan planering som tillkommer vid större arrangemang och mindre kalas.

Under alla våra verksamma år ordnat catering till alla möjliga olika tillställningar och kan stolt titulera oss som proffs. För oss är det viktigaste att du känner dig nöjd med smakupplevelsen som vi vill leverera till din fest. Om du har några funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi står redo i köket!

Att erbjuda service i världsklass är vårt motto. Har du inte möjlighet att hämta cateringmaten själv eller förvara den så kan vi självklart ordna så du får den utkörd och levererad direkt till dig. Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! 

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Huvudrätter

Lyxiga huvudrätter för både vardag och fest med kött, fisk, fågel, skaldjur och vegetariskt. Hos oss får du massor av förslag på huvudrätter till en lyckad festen!

Bufféer

En härlig buffé med massor av plockmat är den perfekta festmaten. Bjuder du på både kött, fisk och vegetariska rätter hittar alla gäster garanterat sina favoriter. Testa våra uppskattade och proffsiga buffé och lyxa till festen & middagen.