Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Catering i Kungälv

Beställ Catering i Kungälv

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! Om du önskar du beställa Catering i Kungälv? Då har du hittat rätt och du kan göra din beställning hos oss. Vi vet hur viktig del middagen är när det nalkas fest och firande. Då vår stora passion för mat och arrangemang följer med i mat-och smaktrender som cirkulerar såväl i Sverige som i resten av världen.

Har ni sagt ja till varandra och ni planerar bröllop eller finns det en tonåring i hemmet som ska ta studenten? Då kan vi ordna cateringmat för din tillställning och du kan vara säker på att  vi levererar endast det bästa resultatet.

Vi hjälper dig gärna med maten. Så kan Du kan ägna dig åt roligare saker medan vi gör det vi kan bäst. Vår flexibilitet är av största vikt och vi lyssnar gärna på era behov samtidigt som vi tillsammans skräddarsyr menyn utefter festen. Du kan beställa alltifrån den klassiska smörgåstårtan, buffé, mingelmat och tårtor, vad du än önskar att servera på din fest eller tillställning. Givetvis är vi experter på allergier samt specialkost.

Att erbjuda service i världsklass är vårt motto. Har du inte möjlighet att hämta cateringmaten själv eller förvara den så kan vi självklart ordna så du får den utkörd och levererad direkt till dig  eller till den plats du önskar. Vi hjälper Er även med alltifrån- bestick, porslin, glas samt stolar och bord för uthyrning. Att använda de bästa råvarorna med högsta kvalitén är en självklarhet och givetvis lagar vi all mat från grunden själva. Vår passion är mat och enligt oss en av det viktigaste komponenterna för att en fest ska bli minnesvärd.

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! 

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Huvudrätter

Lyxiga huvudrätter för både vardag och fest med kött, fisk, fågel, skaldjur och vegetariskt. Hos oss får du massor av förslag på huvudrätter till en lyckad festen!

Bufféer

En härlig buffé med massor av plockmat är den perfekta festmaten. Bjuder du på både kött, fisk och vegetariska rätter hittar alla gäster garanterat sina favoriter. Testa våra uppskattade och proffsiga buffé och lyxa till festen & middagen.