Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Catering Kungsbacka

Beställ din Catering i Kungsbacka

När du bokar catering i Kungsbacka från oss så kommer din fest garanterat bli lyckad! Vi erbjuder många olika slags menyer att välja mellan, allting beroende på vilken slags tillställning du ska ha. Skulle det vara så att färdiga menyer och buffé inte är precis vad du önskar dig, var inte orolig. Tillsammans tar vi fram en god meny eller några olika maträtter som passar dina behov. Catering Kungsbacka

Planerar ni bröllop eller finns det en tonåring i hemmet som ska ta studenten? Då kan vi ordna catering för din tillställning i Kungälv och du kan vara säker på att  vi levererar endast det bästa resultatet.

På Cateringbyc är vi ett gäng som verkligen älskar mat och fest. Finns inget roligare tillfälle än att möta människor i den glädjestund som en verkligt lyckad fest är. Det är det vi jobbar för.

Låt oss hjälpa dig med maten. Du kan ägna dig åt roligare saker medan vi gör det vi är bäst på. Vår flexibilitet är av största vikt och vi lyssnar gärna på era behov samtidigt som vi tillsammans skräddarsyr menyn utefter din fest eller tillställning. Från oss kan du  beställa alltifrån den klassiska smörgåstårtan, buffé, mingelmat och tårtor, vad du än önskar att servera på din fest eller tillställning. Givetvis är vi experter på allergier samt specialkost.

Att erbjuda service i världsklass är vårt motto. Har du inte möjlighet att hämta din beställda catering själv eller har du inte möjlighet att förvara den så kan vi självklart ordna så du får den utkörd och levererad direkt till dig eller till den plats du önskar. Vi hjälper Er även med alltifrån- bestick, porslin, glas samt stolar och bord för uthyrning. Att använda de bästa råvarorna med högsta kvalitén är en självklarhet och givetvis lagar vi all mat från grunden själva. Vår passion är mat och enligt oss en av det viktigaste delarna för att en fest ska bli minnesvärd.

Med mat tillagad från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! 

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Huvudrätter

Lyxiga huvudrätter för din tillställning och fest. Med kött, fisk, fågel, skaldjur och vegetariskt. Hos oss får du massor av förslag på huvudrätter till en lyckad festen!

Bufféer

En härlig buffé med massor av plockmat är den perfekta festmaten. Bjuder du på både kött, fisk och vegetariska rätter hittar alla gäster garanterat sina favoriter. Testa våra uppskattade och proffsiga buffé och lyxa till festen & middagen.