Bröllopsmeny

Maten är en stor del av ett bröllop, och funderingarna har säkert varit många. Exakt vad är det vi ska servera på vårt bröllop? Kanske det allra godaste ni vet, kanske rätten ni åt på restaurangen på er första date. Exakt det ni gillar mest ska ni servera? Vi på Cateringbyc vill göra varje enskild bröllopsmeny så unik och personligt som det går. Vi bokar in ett möte och går igenom era tankar och ideér och får ner det på ett pappersark och sedan serverar vi det på en tallrik.

Det vi kan tipsa om i första ledet är att alltid utgå från säsong, är det dags för sparris eller svamp då ni ska gifta er? Dessa delikatesser kan oftast vara billigare och enklare att tillgå om det är i säsong än under andra årstider då det kan variera i kvalitet och pris. Fundera också kring om det finns någon speciell råvara eller krydda där ni kommer ifrån som ni kan tänka er och få med i meny. Ala variabler är viktiga att få med, inget är konstigt eller omöjligt för en fulländad och färgstark bröllopsmeny.

Boka catering?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!