Gröna buffén

Gröna Buffén Göteborg

Att äta vegetariskt är inte bara bra för miljön, hälsan och snällt mot djuren. Utan det är helt magiskt gott med ändlösa variationer. På Cateringbyc låter vi den gröna maten ta allt mer plats i vårt sortiment. Alla vår buffé har flertal vegetariska komponenter och vi presentera alltid maten på ett tilltalande sätt både för ögonen och för smaklökarna

Vi tillagar tex all vår mat med kravodlade och ekologiska grönsaker, vi friterar och steker i 100% ekologisk rapsolja och olivolja.

Bjud hem och överraska dina vänner eller kollegor på en smakrik och välfylld grön buffé från Göteborgs catering. Slipp stöket i köket och låt oss ta vid när inte orkar, vill eller har tid.

Vi levererar maten dit du är i god tid innan gästerna kommer. När festen är slut så kommer vi och plockar all disk så du slipper.

Boka catering?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!