Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Catering Mölndal

Beställ Catering i Mölndal

Med catering från oss kan du få din Catering utkörd överallt i Mölndal. Vi vet hur viktig del middagen är när det nalkas fest och firande. Vår stora passion för mat och arrangemang följer med i mat-och smakupplevelsen.  Vi arbetar flexibelt och skräddarsyr menyn efter fest och dina önskemål.

På CateringbyC arbetar vi endast med de allra bästa råvarorna på marknaden med den högsta kvalitén. När vi lagar maten, gör givetvis allting från grunden själva. Vår passion är mat och detta genomsyrar alla våra maträtter och buffé. Vi har gärna en dialog med dig och lyssnar alltid på dina önskemål.  Vi syr gärna ihop den perfekta måltiden för din fest. Under alla våra år som verksamma har vi ordnat catering till alla möjliga olika sorters tillställningar. Företagsevent, bröllop, kalas och studentskivor. 

Vi hjälper dig gärna med maten. Du kan ägna dig åt roligare saker medan vi gör det vi är bäst på. Du kan beställa alltifrån den klassiska smörgåstårtan, buffé, mingelmat och tårtor, vad du än önskar att servera på din fest eller tillställning. Givetvis är vi experter på allergier samt specialkost.

Att erbjuda service i världsklass är vårt motto. Har du inte möjlighet att hämta cateringmaten själv så kan vi självklart ordna så du får den utkörd och levererad direkt till dig. Vi hjälper Er även med alltifrån- bestick, porslin, glas samt stolar och bord för uthyrning. Att använda de bästa råvarorna med högsta kvalitén är en självklarhet och givetvis lagar vi all mat från grunden själva. Vår passion är mat och enligt oss en av det viktigaste komponenterna för att en fest ska bli minnesvärd.

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! 

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Huvudrätter

Lyxiga huvudrätter för både vardag och fest med kött, fisk, fågel, skaldjur och vegetariskt. Hos oss får du massor av förslag på huvudrätter till en lyckad festen!

Bufféer

En härlig buffé med massor av plockmat är den perfekta festmaten. Bjuder du på både kött, fisk och vegetariska rätter hittar alla gäster garanterat sina favoriter. Testa våra uppskattade och proffsiga buffé och lyxa till festen & middagen.