Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Catering Partille

Beställ Catering i Partille

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad!Färska råvaror, hög kvalité och genuint intresse för smakkombinationer – detta är det mest grundläggande inom alla kokkonst med framgång. På CateringbyC gör vi det ganska enkelt för oss. All vår mat lagas med råvaror av högsta klass och med allra största omsorg. Främst för vår egna stolthet & för din. Beställ Catering Partille för alla möjliga tillfällen.

Har ni sagt ja till varandra och ni planerar bröllop eller finns det en tonåring i hemmet som ska ta studenten? Då kan vi ordna cateringmat för din tillställning och du kan vara säker på att  vi levererar endast det bästa resultatet.

Vi hjälper dig gärna med maten. Du kan ägna dig åt roligare saker medan vi gör det vi kan bäst. Vår flexibilitet är av största vikt och vi lyssnar gärna på era behov samtidigt som vi tillsammans skräddarsyr menyn utefter festen. Du kan beställa alltifrån den klassiska smörgåstårtan, buffé, mingelmat och tårtor, vad du än önskar att servera på din fest eller tillställning. Givetvis är vi experter på allergier samt specialkost.

På cateringbyc är våra kockar och kallskänkor dem vi är särskilt stolta över, i takt med moderniseringen och klivet från det klassiska till det moderna så tillagar dem all vår mat med yttersta känsla och noggrannhet. Deras sinne för smak gör din fest oförglömlig. Vi på Cateringbyc är inte specialiserade på en typ av fest eller arrangemang. Vi har prestationsförmåga och kunskapen att hantera både stora galor och mindre kalas. med det sagt så kanske vi har dubbla kunskapen mer än andra! det som utmärker oss på cateringbyc när du anlitar oss är vår specialitet när det gäller buffer. Vi på Cateringbyc älskar att laga flera goda rätter och tillbehör. För stora fester och evenemang passar det perfekt att duka upp ett stort och proppad buffébord fyllt med delikatesser. Du kan se hela vår utbud på cateringbyc på hemsidan. Här ser du även våra olika bufféförslag samt priser. Vi har alltid möjlighet att anpassa oss efter dina villkor och önskemål.

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! 

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Huvudrätter

Lyxiga huvudrätter för både vardag och fest med kött, fisk, fågel, skaldjur och vegetariskt. Hos oss får du massor av förslag på huvudrätter till en lyckad festen!

Bufféer

En härlig buffé med massor av plockmat är den perfekta festmaten. Bjuder du på både kött, fisk och vegetariska rätter hittar alla gäster garanterat sina favoriter. Testa våra uppskattade och proffsiga buffé och lyxa till festen & middagen.