Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Gröna buffén – Vegetarisk catering

Buffé

Minimum antal vid beställning, 15 personer.
Pris per person 229: –

Linssallad med rostad blomkål & orientalisk dressing.

Matvetesallad med haricots verts.

Frittata med potatis och zucchini med grekisk fetaoströra.

Grönsparris med grillad citron, rågkrisp och hyvlad parmesan.

Rostade rotfrukter och tunnhyvlade fänkål & päron med hasselnötsvinägrett.

Sotad aubergineröra.

Hembakad tomatbröd med smör.

Gröna Buffén catering Göteborg

Med Vegetarisk Buffé catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! Nu är det dags med årets Gröna buffé som ni  finner här. Komponenterna i buffén tillverka med noggrant utvalda råvaror. Minsta beställningsantal 15 personer. Alla priser ink. moms.

Att äta vegetariskt är inte bara bra för miljön, hälsan och snällt mot djuren. Utan det är helt magiskt gott med ändlösa variationer. På Cateringbyc låter vi den gröna maten ta allt mer plats i vårt sortiment. Alla vår buffé har flertal vegetariska komponenter och vi presentera alltid maten på ett tilltalande sätt både för ögonen och för smaklökarna

Vi tillagar tex all vår mat med kravodlade och ekologiska grönsaker, vi friterar och steker i 100% ekologisk rapsolja och olivolja.

Bjud hem och överraska dina vänner eller kollegor på en smakrik och välfylld grön buffé från Göteborgs catering. Slipp stöket i köket och låt oss ta vid när inte orkar, vill eller har tid.

Vi levererar maten dit du är i god tid innan gästerna kommer. När festen är slut så kommer vi och plockar all disk så du slipper.

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Gröna Buffén

Vi bakar vårt egna bröd, slår vårt egna majonnäs och blandar våra kryddor själv. Allt för att det skall smaka som bäst!

Beställ din Gröna buffé hos CateringbyC Catering Göteborg! Det är enkelt att beställa catering hos oss, maten är toppen och vi utför punktlig leverans till din/er dörr. Här erbjuds goda  alternativ till den som vill ha specialkost eller har olika intoleranser. Beställ redan idag för att inte riskera att vi blir fullbokade, det är mycket i perioder. Du kan alltid komplettera din beställning senast dagen innan. Är du sent ute kan du slå oss en signal på telefon så försöker vi lösa det.