Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Skandinavisk Buffé

Skandinavisk Buffé catering Göteborg

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! Nu är det dags, 2020 års skandinaviska buffé som ni finner här. Komponenterna i buffén tillverka med noggrant utvalda råvaror. Minsta beställningsantal 15 personer  Alla priser ink. moms.

 

Det uppdukade bordet med skandinaviska klassiker är kanske något av det mest efterlängtade, mest eleganta och vällagade samling mat som kan fås. Hos oss på Göteborgs catering får du en bred buffé med flera av våra svenska och nordiska delikatesser. Allt från inkokt lax, västerbottenpaj och goda svenska charkuterier. Till utsökta komponenter som inlagd sill, gubbröra och gravad lax med enbär.

Buffé

Minimum antal vid beställning, 15 personer.
Pris per person 349: –

2 sorters sill (senapssill och löksill)

Matjessill med gravad äggula, brynt smör och krasse.

Inkokt lax med pepperotsgrädde och dill.

Lax gravad med gammeldansk och hovmästarsås.

Dillstuvad potatis.

Västerbottenknyten med hjortronsylt

Krämig fänkål och äppelsallad.

Svensk charkbricka (rökt renkött, klassisk rostbiff, basturökt karré, senapskräm, syrad blåbär, friterad kapris och picklad gurka).

Rågbröd och surdegsknäcke med gräddost och vispad smör

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Vi bakar vårt egna bröd, slår vårt egna majonnäs och blandar våra kryddor själv. Allt för att det skall smaka som bäst!

Beställ din Gröna buffé hos CateringbyC Catering Göteborg! Det är enkelt att beställa catering hos oss, maten är toppen och vi utför punktlig leverans till din/er dörr. Här erbjuds goda  alternativ till den som vill ha specialkost eller har olika intoleranser. Beställ redan idag för att inte riskera att vi blir fullbokade, det är mycket i perioder. Du kan alltid komplettera din beställning senast dagen innan. Är du sent ute kan du slå oss en signal på telefon så försöker vi lösa det.