Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Orientalisk Buffé

Orientalisk Buffé catering Göteborg

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad! Nu är det dags, 2021  års orientaliska buffé finner ni här. Komponenterna i buffén tillverka med noggrant utvalda råvaror. Minsta beställningsantal 15 personer. Alla priser ink. moms

Vår orientaliska buffé tar med dig på en resa genom mellanösterns alla smaker. Det libanesiska, turkiska och det persiska köket har utvecklats under tusentals år och som blivit hyllad världen över.

Mustiga grytor, kittlande dofter och mytisk stämning är vanliga associationer när orienten kommer på tal.

Vi gör det enkelt för dig när du vill bjuda på en vällagad buffé med goda tillbehör. Vi serverar maten i vackra fat och placerar runtom på ett väldukat bord. Vill du skapa en varm, mystisk och överdådig känsla. Smycka ut med rökelser och ljus. Det skapa en varm, mystisk och överdådig känsla av tusen och en natt och för tankarna till varmare breddgrader.

 

buffé

Minimum antal vid beställning, 10 personer.
Pris per person199:-

Ugnsbakad omelett med sumak, mangold och potatis. 

Vegetarisk kobbe fylld med mandel, persilja och orientaliska kryddor.

Sparris med za`taar, peynir, pinjenötter och grillad citron.

Hummus gjord på vita bönor med spenat, mynta, gurka och picklad sultanrussin.

Kurdisk vinbladsdolma fylld med ris, dill och yoghurt. 

kurdiskt biryani med bönor, ärtor samt nötter och russin.

orientalisk sallad med granatäpple.

 Stenugnsbakad bröd och myntayoghurt.

Boka catering?

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!

Orientalisk buffé

Vi bakar vårt egna bröd, gör vår egna majonnäs och blandar våra egna kryddor. Allt för att det skall smaka som bäst!

Beställ din Orientaliska buffé hos CateringbyC Catering Göteborg! Hos oss kan du välja enbart vegetarisk eller få med både kött och kyckling. Det är enkelt att beställa catering hos oss, maten är toppen och vi utför punktlig leverans till din/er dörr. Här erbjuds goda alternativ till den som vill ha specialkost  eller har olika intoleranser. Beställ redan idag för att inte riskera att vi blir fullbokade, vi har mycket i perioder. Du kan alltid komplettera din beställning senast dagen innan. För orientalisk buffe behöver vi beställningen ca 3 dagar innan och minst för 15 personer. Är du sent ute kan du slå oss en signal på telefon så försöker vi lösa det.