Beställ Catering i Partille

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad!Färska råvaror, hög kvalité och genuint intresse för smakkombinationer – detta är det mest grundläggande inom alla kokkonst med framgång. På CateringbyC gör vi det ganska enkelt för oss. All vår mat lagas med råvaror av högsta klass och med allra största omsorg. Främst för vår egna stolthet & för din. Beställ Catering Partille för alla möjliga tillfällen.

Har ni sagt ja till varandra och ni planerar bröllop eller finns det en tonåring i hemmet som ska ta studenten? Då kan vi ordna cateringmat för din tillställning och du kan vara säker på att vi levererar endast det bästa resultatet.

Vi hjälper dig gärna med maten. Du kan ägna dig åt roligare saker medan vi gör det vi kan bäst. Vår flexibilitet är av största vikt och vi lyssnar gärna på era behov samtidigt som vi tillsammans skräddarsyr menyn utefter festen. Du kan beställa alltifrån den klassiska smörgåstårtan, buffé, mingelmat och tårtor, vad du än önskar att servera på din fest eller tillställning. Givetvis är vi experter på allergier samt specialkost.

På cateringbyc är våra kockar och kallskänkor dem vi är särskilt stolta över, i takt med moderniseringen och klivet från det klassiska till det moderna så tillagar dem all vår mat med yttersta känsla och noggrannhet. Deras sinne för smak gör din fest oförglömlig. Vi på Cateringbyc är inte specialiserade på en typ av fest eller arrangemang. Vi har prestationsförmåga och kunskapen att hantera både stora galor och mindre kalas. med det sagt så kanske vi har dubbla kunskapen mer än andra! det som utmärker oss på cateringbyc när du anlitar oss är vår specialitet när det gäller buffer. Vi på Cateringbyc älskar att laga flera goda rätter och tillbehör. För stora fester och evenemang passar det perfekt att duka upp ett stort och proppad buffébord fyllt med delikatesser. Du kan se hela vår utbud på cateringbyc på hemsidan. Här ser du även våra olika bufféförslag samt priser. Vi har alltid möjlighet att anpassa oss efter dina villkor och önskemål.

Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad!

Julbord

Boka julbord redan nu

Mat i världsklass

På bröllopsfesten, grillfesten på landet, mottagning för födelsedag, begravning, studenten eller en underbar matfest. På cateringbyc finns det inget vi inte klarar av.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Vår mission är att göra dig nöjd och belåten!

Flexibilitet är vår styrka

Vi är flexibla och levererar alltid kulinariska upplevelser av högsta klass som bidrar till att göra ditt evenemang extra minnesvärt.

Catering när dig

Catering i Göteborg och hela Västra Götaland Med catering från oss på Göteborgs Catering kommer din fest garanterat bli lyckad!

“Hemligheten till god mat är de finaste färskaste och mest härliga ingredienserna.”

lädjen i vår verksamhet är att börja dagen med att hanterar de färskaste, mest härliga ingredienserna och sedan ha förmånen att omvandla dem till härligt inspirerade rätter för våra kunder. Är det dags för bröllop, firmafest, julbord,
studentmottagning, kundbjudning eller födelsedagskalas och du behöver catering i Göteborg?

“Hemligheten till god mat är de finaste färskaste och mest härliga ingredienserna.”

lädjen i vår verksamhet är att börja dagen med att hanterar de färskaste, mest härliga ingredienserna och sedan ha förmånen att omvandla dem till härligt inspirerade rätter för våra kunder. Är det dags för bröllop, firmafest, julbord,
studentmottagning, kundbjudning eller födelsedagskalas och du behöver catering i Göteborg?

Evenemang med partners

Ordna ett oförglömligt event för dina kunder eller partners och skapa meny efter era önskemål

Middag med nära & kära

Du hittar väl utvalda matkoncept anpassade för så väl den lätta lunchen till den läckra middagen.

Event för medarbetare​

Samla dina medarbetare för ett välgörande mingel med snittar och bubbel innan middagen.

Boka catering?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Mat i världsklass

Hos oss får du  god och vällagad mat! Oavsett om det gäller catering, en buffé, snittar eller  en smörgåstårta.

Mat = Kärlek

Vi lägger alltid ner vår själ i det som serveras. Ingenting som lämnar vårt kök gör det i slentrian eller utan kärlek. Allt vi producerar är gediget hantverk. Vi har en mission: att göra dig nöjd och belåten!