Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Student

Student Bufféer catering Göteborg

Ska hemmets tonåring ta studenten? Och sjungas det om studentens lyckliga dar? Visst minsann är det lyckliga dagar, och en dag fylld av lyckorus och förberedelser inför studentfesten! Låt oss stå för maten så kan ni ägna eran tid åt det allra viktigaste. Vi kommer med studentcateringen till Er dörr. Självklart kommer buffé upplagt på porslinsfat. Vi dukar upp fint där ni önskar, och lägger en sista touch på menyn innan servering.

Studenbuffe Godkänt

Minimum antal vid beställning, 15 personer.
Pris per person 199kr

Kycklingspett med barbecue glace.

Delikatess bricka med blandning av italienska charkuterier och ostar, tryffelchips, oliver, kapris samt kex.

Cesarsallad med krutonger och Grana Padano.

Pastasallad på tortellini fylld med ricotta samt pesto rosso och spenat.

Mozzarella med tomatvinigrätte.

Vattenmelon med fetaost, mynta och rostade valnötter.

Minicroissant med het räkröra.

Surdegsbaguette med smör.

 

+20 kr Panacotta med färska bär till efterrätt. Priset gäller p.p

STUDENTBUFFÉ väl godkänt

Minimum antal vid beställning, 15 personer.
Pris per person 229 kr

Pastrami på hel fläskkotlett rostad med rosmarin och balsamvinäger.

Kycklingfilé fylld med soltorkade tomater.

Färskpotatissallad med sparris, senap och karameliserad lök.

Caesarsallad med syrade tomater krutonger och riven Grana Padano

Vattenmelon med fetaost, mynta och rostade valnötter.

Pastasallad på tortellini fylld med ricotta marinerad i pesto rosso och spenat.

Minicroissant med het räkröra

Pannacotta med färska bär.

Brieost och ädelost med fikonmarmelad, friterad kapris och krispig knäckebröd.

Surdegsbröd med smör.

STUDENTBUFFÉ mycket väl godkänt

Minimum antal vid beställning, 15 personer.
Pris per person 299: –

Lyxig biffstek friterad jordärtskocka och dijonnaise.

Lax med grillad citron och örtig gremolata.

Delikatess bricka med blandning av italienska charkuterier och ostar, tryffelchips, oliver, kapris samt kex.

Färskpotatissallad med sparris, senap och karameliserad lök.

Vattenmelon med fetaost, mynta och rostade valnötter.

Pastasallad på tortellini fylld med ricotta marinerad med pesto rosso och spenat.

Cesarsallad med syrade tomater, krutonger Grana Padano.

Pannacotta med färska bär.

Brieost och ädelost med fikonmarmelad, friterad kapris och krispig knäckebröd.

Surdegsbröd med smör.