Utlandagatan 2, 412 82 Göteborg
+46 073-556 35 17
boka@cateringbyc.se

Student 2020

Student Bufféer catering Göteborg

Ska hemmets tonåring ta studenten? Och sjungas det om studentens lyckliga dar? Visst minsann är det lyckliga dagar, och en dag fylld av lyckorus och förberedelser inför studentfesten! Låt oss stå för maten så kan ni ägna eran tid åt det allra viktigaste. Vi kommer med studentcateringen till Er dörr. Självklart kommer buffé upplagt på porslinsfat. Vi dukar upp fint där ni önskar, och lägger en sista touch på menyn innan servering.

Studenbuffe 1

Minimum antal vid beställning, 20 personer.
Pris per person 199kr

Nudelsallad med rostad broccoli, ingefära och chili.

Marinerad laxspett med sesam och koriandermajonaise.

Kycklingfilé marinrad i citron och färsk timja.

Cesarsallad med syrad tomat, parmesan och krutonger.

tomat och löksallad med basilika.

Surdegsbaguette med smör.

Syrlig gräslöksdressing.

(Lägg till 20 kr P.P och få panacotta med färska bär till efterrätt).

STUDENTBUFFÉ 2

Minimum antal vid beställning, 20 personer.
Pris per person 229 kr

Pastrami på hel fläskkotlett rostad med rosmarin och balsamvinäger.

Kycklingfilé fylld med soltorkade tomater.

Quinoasallad med fetaost och ruccola.

Färskpotatissallad med sparris, rödlök, rädisor och örtpesto.

Pastasallad på tortellini med pesto och spenat.

Senap och honungdressing.

Pannacotta med färska bär.

Mojito-marinerad melon & ananasspett (alkoholfritt)

Brieosttårta med fikonmarmelad, russin och tranbär rostad 

STUDENTBUFFÉ 3

Minimum antal vid beställning, 20 personer.
Pris per person 299kr

Lyxig biffstek med skysås och dijonnaise.

Helstekt lax med citron och örtig gremolata

Färskpotatissallad med sparris, rödlök, rädisor och örtpesto

Pastasallad rosso på tortellini med grekisk fetaost och spenat.

Cesarsallad med syrad tomat, parmesan och krutonger.

Grillad marinerad aubergine och paprika i salvia och vitlölk.

Senap och honungdressing.

Pannacotta med färska bär.

Mojito-marinerade melon och ananasspett (alkoholfritt).

Brieosttårta med fikonmarmelad, russin, tranbär och salta kex.

Hembakat bröd med smör.